← tornar
Pere Armora

President

Pere Armora / Aykos Healthcare

Estudis d’enginyeria tècnica i PDD IESE 2004
Soci fundador d’Aykos Healthcare / Kosmo / Bosq / CCiC
La meva trajectòria professional ha estat orientada al sector comercial internacional, i m’he dedicat a obrir mercats per a diferents sectors (tèxtil, DataCenters, enginyeria, construcció industrialitzada). He tingut experiència internacional a través de totes les meves empreses i col·laboracions professionals.

Des del 2015 soc consultor internacional per a grans empreses; per a obrir nous mercats internacionals (sector Real Estate i Industrial).
Des del 2007 estic bàsicament dedicat a analitzar solucions en el camp de la construcció modular industrialitzada per al sector hoteler i hospitalari tenint en compte els diferents mercats i necessitats. Dintre dels projectes elaborats, els més interessants i innovadors serien el primer hotel 100% modular a Àfrica (Dakar), de 90 habitacions (5+1 plantes) i un hospital a les illes Maurici, també 100% modular.
Des de fa dos anys, soc un dels fundadors del CCiC, la plataforma d’innovació en el sector de la construcció i la seva transformació cap a la industrialització, digitalització, sostenibilitat i formació específica.