← tornar
El Clúster aposta per la IA com a eina de futur per l’arquitectura i la gestió de la construcció

El Clúster aposta per la IA com a eina de futur per l’arquitectura i la gestió de la construcció

El passat dijous, 7 de març al espai Bernadí HUB, el CCIC va reunir a una trentena d’empreses i professionals del món de la construcció industrialitzada per tenir un col.loqui debat amb dos dels seus socis mes capdavanters i especialistes en Inteligència Artificial en Martín Longobuco i en Rodrigo Carbajal en una nova activitat de CO SHARE.

En Rodrigo, CEO de STUDIOSEED va exposar una sèrie de projectes molt interessants que està desenvolupant la seva empresa en l’àmbit de l’arquitectura i el disseny així com les eines emprades i la evolució del BIM al BAM (de la informació al Algoritme) en una molt bona aproximació tècnica a les noves tecniques i dissenys.

Per la seva part, en Martín, CEO de CD4IOT i director del Programa d’intel.ligència artificial de LaSalle, ens va exposar, amb l’estil didàctic que el caracteritza, per on hauríem de començar i quin hauria de ser el plantejament a curt termini de qualsevol empresa per adaptar-se a les eines IA i la importància de la gestió de la dada com element generador de valor.

Posteriorment, es va establir un diàleg amb els assistents que va finalitzar amb un aperitiu a peu dret per aprofondir en coneixements i fer noves coneixences i xarxa.

La conclusió: hem d’incorporar la les tecnologies IA com a variable estrategica, per guanyar competiticitat en les nostres empreses.