← tornar
Ignasi Pérez Arnal

Vicepresident

Ignasi Pérez Arnal / BIM Academy

CEO de BIM Academy, crea amb el CATEB, el primer esdeveniment internacional d’àmbit europeu sobre BIM, l’European BIM Summit a Barcelona el 2014, i des del 2018 dirigeix el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 de REBUILD a Madrid i des de 2021 el Building Digital Twin International Congress a Antwerp
(Bèlgica). Dirigeix la primera plataforma d’e-learning del sector AECO, The BIM Force, que es troba actualment en un procés de programació i és membre de Building SMART Spanish Chapter.

Ha estat director, entre d’altres, del Màster BIM en Enginyeria Civil i del Màster Construction Project Manager, i actualment dirigeix el primer Màster en BIM i Sostenibilitat des de butic The New School.
Inicia la seva formació BIM l’any 2003 amb el projecte mebss, uns espais modulars, off-site, industrialitzats que es van posar a la venda com a producte immobiliari a Barcelona Meeting Point. La forçosa utilització de programaris avançats com AECOsim de Bentley, Catia i abans el modelador 3D a Unix, Mountain Top, li aporten una visió diferent del que han de ser els processos de disseny i de construcció.